Probouzení se mezi 1:00 a 3:00 hodinou

Tento časový úsek se spojuje s prouděním energie přes játra.

Pokud se tehdy probouzíte, máte pravděpodobně nevyřešené emoce hněvu a nadbytečnou jangovou energii.

Na řešení tohoto problému je třeba pít více studené vody a řešit situaci, která vás rozzlobila. To by mělo odstranit buzení se v uvedeném čase.

Probouzení se mezi 3:00 a 5:00 hodinou

Pro tuto noční hodinu je typické proudění energie meridiánům plic a spojuje se s pocity smutku.

Když chcete po probuzení znovu usnout, dýchejte pomalu a zhluboka. Zároveň důvěřujte vaší „vyšší energii“, která vám pomůže s vašimi problémy.

Dalším důvodem buzení se v této době může být to, že vám vaše „vyšší energie“ posílá znamení, abyste byly v souladu se svým hlubším posláním.

Probouzení se mezi 5:00 a 7:00 hodinou

Během těchto časných ranních hodin proudí energie přes vaše střeva. Probouzení se v této době naznačuje emocionální blokády.

Obvykle pomůže, pokud se po probuzení pár minut protáhnete, případně jdete na toaletu. Pak byste měli být schopni znovu usnout.

Mozkové funkce a probouzení se uprostřed noci

Když se probudíme uprostřed noci, náš mozek není plně nastartovaný.

Magazín NewYorker popisuje tento fenomén následovně:

Jedním z následků brzkého nebo náhlého probuzení je fenomén nazýván spánková setrvačnost.

Poprvé byl tento název použit v roce 1976. Označuje čas mezi probuzením a úplným bděním. Čím náhleji jste se vzbudili, tím hlubší bude tento stav.

Když se v noci náhle probudíme, naše přední mozková kůra, která se spojuje s rozhodovacími procesy a sebeovládáním, ještě probuzená není a proto nejsme schopni hlubších inteligentních myšlenek.

Z tohoto důvodu tehdy nikdy nedělejte vážná rozhodnutí.

Vzbudit se a naplnit svůj hlubší smysl života

Během spánku se vám často něco zdá – právě toto je čas, kdy můžete dostávat zprávy z vesmíru (od Boha, duchů, energie a podobně) o vaší životní cestě.

Vaše sny mohou odhalovat důležité detaily o vaší duchovní cestě, proto je dobré, pokud dokážete správně identifikovat signály od vyšších energií či bytostí, které vám je posílají.

Samozřejmě, je mnoho lidí, kteří tomuto nevěří.

Ale zase je i mnoho těch, kteří se rozhodli následovat svůj osud v životě. Pochopili, že jsme na tomto světě proto, abychom se něco naučili a abychom se zdokonalili. Čili, abychom se stali lepšími verzemi sebe sama.

Duchovně založení lidé to nazývají procesem transformace na vyšší úroveň vědomí. Na její dosažení však potřebujete znát svůj hlubší smysl života.

Bez ohledu na to, zda na takovou transformaci věříte nebo ne, pokud se vždy probouzíte mezi 3:00 a 5:00 hodinou nad ránem, měli byste zaměřit pozornost na „vyšší síly“. Je to jediný způsob, jak obnovit dobrý noční spánek.