Zlepšuje stav imunitního systému

Spolkněte několik kapek esenciálního oleje, aby váš imunitní systém nakopl. Předejdete tím nachlazení a dalším chorobám, které vznikají v důsledku slabé imunity těla.

Zlepšuje koncentraci

Pro zlepšení koncentrace naneste několik kapek olibanového oleje na zátylek. Díky tomu pocítíte větší vnitřní rovnováhu. Tento olej stimuluje produkci norepinefrinu a dopaminu, které předcházejí únavě, malátnosti a celkové letargii.

Zlepšuje hojení ran

Aplikace oleje na řezné rány nebo jiné kožní léze jim pomůže rychleji se uzdravit.

Bojuje proti vráskám

K boji proti vráskám nepotřebujete drahé botoxové procedury ani jiné omlazující krémy. Smíchejte tento esenciální olej s listy levandule a vetřete si ho ráno a večer na obličej. Po několika minutách směs smyjte vlažnou vodou.

Snižuje pocit úzkosti

Pokud máte potíže s úzkostí, nalijte pár kapek oleje na ruku a vdechujte páry. Budete se cítit klidněji a uvolněněji.

Bojuje proti nespavosti

Pokud máte potíže se spánkem nebo vstáváním z postele, můžete zkusit umístit vedle postele malou misku olibanického oleje. Uvidíte zlepšení kvality spánku.

Uvolňuje se to

Tento olej vám pomáhá hlouběji dýchat a často se používá při meditaci na této úrovni. Pokud si chcete vyzkoušet meditaci k relaxaci, tento olej vám usnadní soustředění se na tento úkol.

Kdo by si myslel, že esenciální olej může poskytnout tolik výhod vašemu tělu a duši? Odteď by to měl být standard v každé domácí lékárničce.

Zdroj:houseofhealthyfood.com