Obnoví a vyčistí povrch školní tabule

Pokud jde o čištění a obnovu povrchu tabulí, WD-40 je nejlepším pomocníkem. Stačí postříkat a otřít hadříkem – i stará tabule bude vypadat tak, jako by se nikdy nepoužila.

Odstraňte čmárance od tužky ze stěn a podlahy

WD-40 můžete použít k odstranění čmárancov ze stěn . Stačí jen postříkat a setřít.

Pozor! Používejte jej pouze na stěnách pokrytých lesklou barvou – olej ve WD-40 může zabarvit matné barvy!

Odstraní skvrny z oděvu

Chcete-li odstranit skvrny od rtěnky nebo jiného make-up, nastříkejte trochu WD-40 přímo na místo, nechte pár minut působit a vyperte jako obvykle.

Vyčistí gril

Dobrým způsobem, jak vyčistit gril, je vzít do ruky sprej WD-40. Postříkejte rošt WD-40 a počkejte několik minut, pak se připáleniny snadno oddělí od povrchu. Nezapomeňte však, že tato metoda se používá pouze tehdy, když je gril suchý a mimo plamene.Odstraní lepicí pásky z jakéhokoliv povrchu
Pokud nemůžete odstranit pásku ze stolu či obkladu, nepanikařte! Stačí něj rozprášit trochu WD-40, počkat chvíli a pak snadno nálepku odstranit.

Uvolní zaseknutý zip

WD-40 vám pomůže i se zaseknutým zipem. Nastříkejte ho po celé délce zipu a půjde to jako po másle.

Udrží osy daleko od vašeho domova

Zabraňte vosám v budování hnízd na vaší fasádě pomocí spreje WD-40 . Nastříkejte ho do let a pod střechu (nebo tam, kde si vosy zvykli stavět hnízda).

Mouchy nebudou nalepené na čelním skle

Pokaždé, když budete jezdit na dálnici, vaše auto dostane pořádnou nadílku much, Pokud se tomu chcete vyhnout, před odjezdem postřílejte sklo sprejem WD-40 a většina se na skle neudrží.

Pokračování na další straně…