postup:
Maso nakrájíme na 8 plátků a rozklepeme pod fólií. Nasolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Obložíme plátky slaniny (nebo párkem), přiložíme nakrájené natvrdo uvařená vajíčka, polovinu okurky (pokud chcete tak i papriku) a smotáme do závitku.
Převážeme nití.
Takto přichystané závitky osmahneme na masti a vyjmeme. Ve výpeku opečeme na kostičky nakrájenou cibuli, přidáme nadrobno nakrájenou okurku a vajíčko (pokud nám zůstalo). Vrátíme zpět závitky, podlijeme vývarem a dusíme asi 1 a půl hodiny. Průběžně podléváme.
V případě, že je omáčka příliš řídká, zahustíme ji hladkou moukou.
Podáváme s rýží.
Přejeme vám dobrou chuť! 🙂
Zdroj.Dobrenoviny.sk