Nyní však hovoříme o silných a soustředěných myšlenkách, ne o smíšených nebo chaotických myšlenkových pochodech týkajících se všeho co cítíme nebo vidíme.

Navíc kolektivní soustředěné vědomí dokáže vytvořit velmi silné elektromagnetické pole, které má přímý vliv na fyzické prostředí.

Po usazení se těchto technik, už nepůjde více jen o fikci, ale seriózní technologii, která bude základem pro léčbu.

V Číně dokázali myšlenkami odstranit nádor za 3 minuty
Jedna čínská nemocnice natočila video, které je toho přímým důkazem. Video ukazuje odstranění nádoru o velikosti 3 x 2,5 cm za necelé 3 minuty.

Během odstraňování je vše zaznamenávány pomocí ultrazvuku, kde je vidět jako nádor postupně mizí.

Chcete-li vyprodukovat silné elektromagnetické vlny, musíte se naučit kontrolovat své pocity a emoce a zároveň je zesílit za pomoci mentálního cvičení.

Emoce dokáží změnit DNA
Naše emoce a pocity jsou jako zrcadla. Vše, co děláme, se odráží na prostředí, ve kterém žijeme. Proto se nám v životě dostává totéž jako to, co máme v sobě.

Někdy se tomu zvykne říkat i karma.

Jeden takový příklad: Pokud řeknete „Jednoho dne budu šťastný, vyléčen, že si najdu novou práci, atd …“, toto zrcadlo nám řekne, zda se tyto věci stanou skutečností.

Když však řekneme a zároveň se cítíme, že se měníme právě tady a teď, čili to už jakože probíhá, pak nastane změna iv naší DNA a my se skutečně změníme.

Na konci si můžete prohlédnout prezentaci Gregga Braden v angličtině se slovenskými titulky, kde o těchto věcech podrobněji mluví (pokud by se vám titulky nezobrazovaly automaticky, klikněte ve spodní části videa na značku „cc“):

Závěr
Téměř všichni vědci tvrdí, že naše emoce a víra nejsou spojeny s našimi životy, a že totéž platí pro výskyt našich onemocnění.

Avšak psycho-onkologie tvrdí přesný opak. Říká, že naše myšlenky, emoce, víra a pocity mají sílu kontrolovat vše, co se děje v našich životech av nás samotných.

A nezapomínejte, že emoce mohou změnit naše DNA!

Zdroj:Maxky