Postup:

Nejprve si připravíme základ cheesecaku.

V mixéru rozmixujeme karamelové sušenky.

Přidáme k nim rozpuštěné máslo a dobře v misce rukou promícháme , aby se hmota co nejlépe spojila.

Směs vmáčkneme do pečicí formy a odložíme do chladničky.

Připravíme si krém :

Tvaroh rozmixujeme s moučkovým cukrem a mascarpone.

V jiné misce vyšleháme smetanu na šlehačku a ručně vmícháme do tvarohové směsi.

Krém navrstvíme na sušenkový základ, odložíme do chladničky a připravíme karamel .

V hrnci necháme rozpustit cukr za stálého míchání.

Přidáme opatrně šlehačku a mícháme dokud nezískáme hladký karamel.

Sundáme z plamene a necháme zchladit tak, aby byl karamel ještě teplý/tekutý, ale zároveň již nebyl horký.

Jednoduše nalijeme na vrch cheesecaku a odložíme vychladnit.

Nakonec můžeme dozdobit drcenými sušenkami a karamelem.

.. a to je vše. Věříme, že se Vám recept líbí a přejeme Vám dobrou chuť. Pro více takovýchto receptů sledujte naší FB stránku nebo se přihlaste k email odběru.