Postup:
Nejprve si připravíme základ cheesecaku.
V mixéru rozmixujeme karamelové sušenky.
Přidáme k nim rozpuštěné máslo a dobře v misce rukou promícháme , aby se hmota co nejlépe spojila.
Směs vmáčkneme do pečicí formy a odložíme do chladničky.
Připravíme si krém :
Tvaroh rozmixujeme s moučkovým cukrem a mascarpone.
V jiné misce vyšleháme smetanu na šlehačku a ručně vmícháme do tvarohové směsi.
Krém navrstvíme na sušenkový základ, odložíme do chladničky a připravíme karamel .
V hrnci necháme rozpustit cukr za stálého míchání.
Přidáme opatrně šlehačku a mícháme dokud nezískáme hladký karamel.
Sundáme z plamene a necháme zchladit tak, aby byl karamel ještě teplý/tekutý, ale zároveň již nebyl horký.
Jednoduše nalijeme na vrch cheesecaku a odložíme vychladnit.
Nakonec můžeme dozdobit drcenými sušenkami a karamelem.
.. a to je vše. Věříme, že se Vám recept líbí a přejeme Vám dobrou chuť. Pro více takovýchto receptů sledujte naší FB stránku nebo se přihlaste k email odběru.