Pomerančové esenciální oleje zlepšují krevní oběh a obohacují vaši pokožku o vitamín C, který kromě hydratace, pomáhají urychlit výměnu látek v těle. Proto tento olej masírujte pravidelně a výsledky na sebe nenechají dlouho čekat. Je vhodný na všechny typy pokožky, tonizuje a hydratuje.

Grapefruitový esenciální olej pomáhá při problémech s mastnou pletí. Stahuje póry, vyhlazuje nerovnosti a vaše pleť bude svěží a atraktivnější.

Způsob, jak používat esenciální oleje je jednoduchý. Stačí smíchat Přibližně 5 kapek oleje s 1 polévkovou lžící jakékoli smetany a celulitida je pryč! Místo smetany můžete použít i 1 polévkovou lžíci olivového oleje, kterou smíchejte s 3-5 kapkami esenciálního oleje.

Oleje si vmasírujte si do pokožky po dobu 10 minut a s výsledkem budete příjemně překvapeni.

POZOR!

Při všech citrusových esenciálních olejích je kůže velmi citlivá na sluneční záření. Proto byste je neměli používat před odchodem do solária, ke vodě nebo před dlouhou procházkou na slunci.

Esenciální oleje nejsou finančně náročné a můžete si je koupit v každé lékárně. Způsob, jakým se zbavíte celulitidy a strií jste již objevili. Stačí už jen trpělivost a zvyk na nový vzhled vaší pokožky!

Zdroj:bajecnezeny.sk