Způsob přípravy:
Nejprve nastrouhejte sušenky a spojte je s máslem při pokojové teplotě. Poté dno pekáče přikryjeme papírem a dáme tam naši hmotu. Mělo by se dobře vyšlehat a dát na půl hodiny do lednice.
Želatinu rozpusťte ve sklenici převařené vody a ochlaďte. Mezitím si mixérem vyšleháme sýr, jogurt, cukr a vanilkový cukr. Mimochodem, můžete přidat cukr, pokud máte rádi velmi výraznou chuť dezertů. Do tvarohové hmoty přidejte želatinu a znovu prošlehejte. Poté vše dáme na vrstvu sušenek a dáme zpět do lednice alespoň na hodinu zamrazit.
2 balení želé rozředíme v 500 ml vroucí vody a necháme vychladnout. Mezitím nakrájejte broskev na plátky a položte na sýrovou vrstvu. Poté vlijte trochu želé, ale jen tolik, aby zakrylo ovoce, a dejte vychladit. Jakmile je ztuha, můžete tvarohový koláč polít veškerým želé.
Dezert je nejlepší připravovat večer, aby přes noc dobře vytuhnul v lednici. Tento cheesecake se skvěle hodí na sváteční stůl a stane se hlavní pochoutkou na stole. Dobrou chuť!
Zdroj:vazhnoznat.com