1. Aloe Vera

Aloe vera zesvětluje normální kůži, ale také ji hydratuje. Zesvětluje pokožku a zbavuje ji různých druhů skvrn. Představuje také jednu z nejvýznamnějších látek, které zabraňují vzniku rakoviny, a dalších aktivátorů, které obnovují a vytvářejí nové pleťové buňky.

Extrahujte gel aloe vera z listu rostliny.

Naneste jej na problematické místo a nechte jej 20 minut působit.

Smyjte gel vodou.

Pro viditelné výsledky tento postup jednou denně

2. Jedlá soda

Jedlá soda funguje jako peeling, pročišťuje pokožku a zbavuje ji tmavých skvrn. Hyperpigmentace v okolí tmavé pubické oblasti lze úspěšně odstranit za použití jedlé sody a vody.

Smíchejte tři díly jedlé sody a jeden díl vody, až vám vznikne tuhá pasta.

Naneste směs na krk a nechte ji zaschnout

Po několika minutách ji smyjte.

Tuto proceduru opakujte dvakrát týdně

3. Citron

Citron má vlastnosti přírodního peelingu. Vitamin C, který obsahuje, odstraňuje odumřelé buňky a vyrovnává tón pleti. Může také pomáhat vytvářet nové a zdravé pleťové buňky.

Naneste citronovou šťávu na pubickou oblast a jemně ji několik minut masírujte. Nechte ji působit cca 20 minut, poté místo omyjte teplou vodou a naneste zvlhčující krém.

Můžete smíchat také šťávu z jednoho citronu s 1 lžící medu. Naneste směs na postiženou oblast a nechte ji působit 20 minut. Poté omyjte místo vodou.

4. Okurky

Okurky fungují jako přirozené rozjasňovače pleti. Pro dosažení optimálních výsledků můžete okurku také smíchat s citronovou šťávou. Citronová šťáva bude působit jako zesvětlovač a okurka zabrání svědění či podráždění pokožky.

Smíchejte limetkovou šťávu, šťávu z okurek a šťávu s kurkumy. Citron je přírodní bělidlo a odstraňuje odumřelé buňky pokožky, okurka pokožku chladí a kurkuma zabraňuje vzniku skvrn. Tato přírodní kúra je vhodná ke každodennímu použití.

Okurku můžete také nakrájet na kolečka a třít si těmito kolečky podpaždí.

Poté do podpaždí naneste šťávu z okurek, což vaši pokožku na několik dní zesvětlí.