Proč je želatina ideální pro klouby?

Želatina je živočišný produkt. Získává se speciálními metodami zpracování pojivové tkáně skotu – šlach, kostí a chrupavek.

Želatina posiluje buňky a vnitřní vlákna. Obsahuje dvě aminokyseliny – prolin a hydroxyprolin. Oba mají velmi pozitivní vliv na pojivovou tkáň. Želatina může také stimulovat růst pojivové tkáně, což je velmi důležitý prvek regeneračního procesu po poškození kloubů.

Želatina je vysoce kvalitní produkt se širokou škálou zdravotních výhod. Uveďme alespoň ty nejdůležitější z nich:

  • Posiluje klouby a srdce
  • Zrychluje metabolismus
  • Zlepšuje duševní schopnosti
  • Zajišťuje krásu pokožky
  • Uvolňuje a posiluje šlachy a vazy
  • Zabraňuje osteoporóze a artróze
  • Stimuluje růst vlasů a nehtů
  • Pomáhá při léčbě dysplázie

Ti, kteří již vyzkoušeli léčbu želatinou, potvrzují, že jim želatina pomohla snížit nebo dokonce odstranit bolesti zad a ztuhlost krku. Doporučuje se tedy také těm, kteří tráví dlouhé hodiny před počítačem.

Zlepšení je pociťováno do týdne od zahájení léčby a po měsíci se příznaky výrazně zmenší nebo zcela zmizí.

Zdroj: bestherbalhealth.com