Proč je želatina ideální na klouby?

Želatina je živočišný produkt. Získává se pomocí speciálních metod zpracování pojivové tkáně skotu – šlach, kostí a chrupavek.

Želatina posiluje buňky a vnitřní vlákna. Obsahuje dvě aminokyseliny – prolin a hydroxyprolin. Oba mají velmi pozitivní vliv na pojivovou tkáň. Želatina také dokáže stimulovat růst pojivové tkáně, což je velmi důležitý prvek procesu regenerace po poškození kloubu.

Želatina je vysoce kvalitní produkt se širokou škálou zdravotních výhod. Uveďme alespoň ty nejdůležitější z nich:

  • Posiluje klouby a srdce
  • Zrychluje metabolismus
  • Zlepšuje duševní schopnosti
  • Zajišťuje krásu pokožky
  • Uvolňuje a posiluje šlachy a vazy
  • Zabraňuje osteoporóze a artróze
  • Stimuluje růst vlasů a nehtů
  • Pomáhá při léčbě dysplazie

Ti, kteří již želatinovou kúru vyzkoušeli, potvrzují, že jim želatina pomohla snížit nebo dokonce odstranit bolesti zad a ztuhlost šíje. Doporučuje se tedy především těm, kteří tráví dlouhé hodiny u počítače.

Zlepšení je pociťováno již do týdne od zahájení léčby a po měsíci se příznaky výrazně zmírní nebo zcela vymizí.

Zdroj: bestherbalhealth.com