K výrobě tohoto domácího léku na angínu a bolesti v krku postupujte následovně:

  1. Vezměte 80 gramů kmínu, zalijte jej 200 ml vody a přiveďte do varu.
  2. Po 15 minutách vaření vypněte plyn.
  3. Měli byste získat hustou směs podobnou kávové usazenině.
  4. Tekutinu sceďte a dolijte do ní 50 ml vody.
  5. Znovu přiveďte do bodu varu a po jeho dosažení vypněte plyn.
  6. Po vychladnutí do vývaru přidejte polévkovou lžíci jakéhokoliv alkoholu nad 40% (vodka, whiskey, brandy a podobně).

Hotovo, váš elixír je hotový!

užívání

Užívejte tento elixír každou půl hodinu po 1 polévkové lžíci. Cítit lépe byste se měli začít již po 2 hodinách.

Po 4 hodinách by vaše příznaky bolesti v krku nebo angíny měli kompletně pominout. Budete tak schopni opět bez problémů polykat a pochutnat si tak na vašem jídle.

V případě silné angíny, kdyby bolesti nepolevily ani po 4 hodinách, pokračujete v užívání elixíru. Ukončete to až tehdy, když pocítíte jasné zlepšení příznaků.

Upozornění

Samozřejmě, během nebo po kúře byste neměli řídit, případně vykonávat jinou činnost, kterou by mohl ovlivnit alkohol. Nezapomínejte, že i ten je součástí elixíru.

Tento recept funguje nejlépe u pacientů s bolestmi krku a angínou. Pokud je vaše situace nějak specifická, poraďte se nejprve s lékařem.