1. Zjistěte, zda se účastník jednání vyhýbá setkání s jeho očima. Toto chování znamená, že o rozhovor neprojevuje žádný zájem nebo něco skrývá.

2. Pokud se partner naopak dívá přímo do očí, znamená to, že je otevřený dialogu a zajímá se o téma rozhovoru.

3. Věnujte také pozornost směru pohledu partnera. Pohled vzhůru naznačuje, že partner je s něčím nespokojený nebo projevuje snobství a v lepším případě povýšenost.

4. Pokud pohled partnera směřuje dolů, s největší pravděpodobností se cítí nepříjemně a myslí jen na to, jak co nejdříve ukončit rozhovor.

5. Pokud se váš partner dívá doprava, pravděpodobně se snaží na něco vzpomenout, a pokud nalevo, chce pochopit, co si o něm myslíte.

6. Někdy se účastník rozhovoru dívá do vašich očí jen na okamžik a poté okamžitě odvrátí zrak. Toto chování ukazuje úzkost a dokonce strach.

7. Pokud se účastník dívá dolů, může to znamenat, že partner neříká pravdu. Zároveň je-li pohled nasměrován trochu doprava, pak jen mírně zdobí pravdu, a pokud doleva, otevřeně leží.

Není tedy tak těžké porozumět myšlenkám jiného člověka, pokud pozorně sledujete jeho oči. Je samozřejmě obtížné zjistit přesně o upřímnosti člověka, ale již těchto sedm jednoduchých pravidel diskutovaných v tomto článku umožní, aniž by byl kouzelníkem nebo psychikem, pochopit, co si partner myslí, a nedovolí si být tak snadno oklamán.

Sdílejte tento zajímavý článek se svými přáteli, dejte jim vědět také!

Zdroj:iqformat.life