Způsob přípravy:
Plech vyložíme pečícím papírem, oloupaná jablka nakrájíme na malé vrstvy.
Posypeme skořicí.
Pečeme v troubě na 180 stupňů 12 minut, do té doby uděláme strouhanku.
Celá vejce šlehejte s cukrem 8-10 minut, poté jemně vmíchejte prášek do pečiva s moukou.
Pandispan rozetřeme na předvařené jablko a pečeme 20-25 minut.
Když vychladne, vyjměte z pekáče.
Koláč otočte tak, aby jablka byla nahoře.
Na krém svaříme mléko s cukrem a přidáme pudinkový prášek, zchladíme a poté smícháme s máslem.
Krém potřeme jablkem, ušleháme smetanu s moučkovým cukrem a dáme na krém, posypeme skořicí nebo čokoládovými lupínky na ozdobu.
Dobrou chuť
Zdroj:RETETE