Způsob přípravy:

Plech vyložíme pečícím papírem, oloupaná jablka nakrájíme na malé vrstvy.

Posypeme skořicí.

Pečeme v troubě na 180 stupňů 12 minut, do té doby uděláme strouhanku.

Celá vejce šlehejte s cukrem 8-10 minut, poté jemně vmíchejte prášek do pečiva s moukou.

Pandispan rozetřeme na předvařené jablko a pečeme 20-25 minut.

Když vychladne, vyjměte z pekáče.

Koláč otočte tak, aby jablka byla nahoře.

Na krém svaříme mléko s cukrem a přidáme pudinkový prášek, zchladíme a poté smícháme s máslem.

Krém potřeme jablkem, ušleháme smetanu s moučkovým cukrem a dáme na krém, posypeme skořicí nebo čokoládovými lupínky na ozdobu.

Dobrou chuť

Zdroj:RETETE