4. Jedna z vážných chyb! Je pravda, že na tomto místě nemusí každého svrbět. Musíte se však pokusit pokušení odolat. Protože pokud se neudržíte, můžete způsobit další podráždění a pak můžete čelit problému bakteriální vagitózy.

5. Vaše pochva je ve svém přirozeném stavu vynikající a další komentáře nejsou přijímány. Nyní, pokud jde o zdobení pochvy různými materiály: pochva je nejcitlivější částí vašeho těla, a proto nechcete mít problémy spojené s tímto orgánem. Jakékoli šperky z cizích těl mohou vést k vyrážkám a svědění kůže.

6. Časté praní ve skutečnosti odstraňuje z pochvy všechny choroboplodné zárodky, včetně těch důležitých, které udržují hladinu korozivity pod kontrolou. Zbavením se těchto bakterií se stanete zcela nechráněni před chorobami. Vagíny jsou navrženy tak, že je nemusíte často umýt mýdlem, protože samy produkují látku, která působí jako přírodní čisticí prostředek. Proto se doporučuje omýt vnější vrstvu mýdlem bez parfému.

7. Mnoho dívek provádí odstraňování chloupků v oblasti bikin. V takovém případě si musíte být jisti, že se obrátíte na dobrého odborníka, který vás nenechá zarostlými chloupky, které mohou způsobit různé nemoci.

8. Vždy noste čisté spodní prádlo, abyste chránili svoji pochvu před infekcemi. Téměř každá žena má vaginální výtok každý den, proto je důležité často měnit spodní prádlo. Je lepší chodit do prádelny častěji než do nemocnice.

9. Všechny ženy, jakmile uvidí pupínek nebo vyrážku na pochvě, se okamžitě začnou obávat, ale měli byste se snažit, abyste se jich vůbec nedotkli. Vagina, která je nejcitlivější částí vašeho těla, nemůže snášet drsné zacházení.

Zdroj:Fithacker