5. Vaše vagína je ve svém přirozeném stavu vynikající a jiné připomínky nejsou akceptovány. Nyní k výzdobě pochvy různými materiály: pochva je nejcitlivější částí vašeho těla, a proto nechcete mít problémy spojené s tímto orgánem. Jakékoli šperky s cizím tělesem mohou vést k vyrážkám a svědění kůže.

6. Časté mytí ve skutečnosti odstraní z pochvy všechny choroboplodné zárodky, včetně těch důležitých, které udržují úroveň žíravosti pod kontrolou. Tím, že se těchto bakterií zbavíte, stanete se zcela nechráněni před nemocemi. Pochvy jsou navrženy tak, že je nemusíte často mýt mýdlem, protože samy produkují látku, která působí jako přírodní čistič. Proto se doporučuje umýt vnější vrstvu neparfémovaným mýdlem.

7. Mnoho dívek provádí depilaci v oblasti bikin. V takovém případě si musíte být jisti, že se obrátíte na dobrého odborníka, který vám nezanechá zarostlé chloupky, které mohou způsobit různá onemocnění.

8. Vždy noste čisté spodní prádlo, abyste ochránili svou pochvu před infekcemi. Téměř každá žena má každý den vaginální výtok, proto je důležité často měnit spodní prádlo. Je lepší chodit do prádelny častěji než do nemocnice.

9. Všechny ženy, jakmile uvidí pupínek nebo vyrážku na pochvě, okamžitě se začnou bát, ale měli byste se snažit se jich vůbec nedotýkat. Pochva, která je nejcitlivější částí vašeho těla, nesnese tvrdé zacházení.

Zdroj:Facebook