Zde je popis zázračného receptu:

1. Vezměte 1 litr převařené, zasněžené, dešťové nebo destilované teplé vody.
2. Naplňte 1 litr vody 90 g obyčejné kuchyňské soli (tj. 3 lžíce bez vrchní části). Dobře promíchejte. Výsledkem je 9% solný roztok.
3. Vezměte 8 vrstev bavlněné gázy, vylijte část roztoku a přidržte v ní 8 vrstev gázy po dobu 1 minuty. Lehce stlačte, aby nedocházelo k odkapávání.
4. Na bolavé místo položte 8 vrstev gázy.
5. Vše svázat bavlněným hadříkem nebo obvazem, aniž byste použili polyetylenové rozpěrky. Nechte působit přes noc až do rána. Ráno vše odstraňte. A další noc vše opakujte.

Tento neuvěřitelně jednoduchý recept léčí mnoho nemocí tím, že vylučuje toxiny z páteře do kůže a ničí všechny infekce. Léčí: vnitřní krvácení, silné vnitřní a vnější modřiny, vnitřní nádory, gangréna, podvrtnutí, zánět kloubních tobolek a další zánětlivé procesy v těle. Pomocí tohoto receptu se několik mých přátel a příbuzných zachránilo: – před vnitřním krvácením – před silným pohmožděním plic – před zánětem v kapsli kolenního kloubu – před otravou krve – před smrtí kvůli krvácení do nohy hlubokým nožem rána. – od studeného zánětu krčních svalů a mnoha dalších věcí. Zde je dopis od této sestry: „„ Během Velké vlastenecké války jsem pracoval jako vrchní operační sestra v polních nemocnicích u chirurga I.I. Shcheglov.

💧 Na rozsáhlý povrch kontaminované rány nanesl velkou ubrousek hojně navlhčený solným roztokem. Po 3-4 dnech se rána stala čistou, růžovou, teplota, pokud byla vysoká, klesla na téměř normální hodnoty, po které byl aplikován sádrový odlitek.

Po dalších 3-4 dnech byli zraněni posláni do týlu. Hypertonické řešení fungovalo skvěle – neměli jsme téměř žádnou úmrtnost.

💧 Asi 10 let po válce jsem použil Shcheglovovu metodu k ošetření vlastních zubů a kazů komplikovaných granulomy. Hodně štěstí přišlo za dva týdny. Poté jsem začal studovat účinek solného roztoku na nemoci, jako je cholecystitida, nefritida, chronická apendicitida, revmatická srdeční choroba, zánět v plicích, kloubní revmatismus, osteomyelitida, abscesy po injekci atd.

V zásadě se jednalo o ojedinělé případy, ale pokaždé jsem rychle dosáhl pozitivních výsledků. Později jsem pracoval v poliklinice a mohl jsem hovořit o řadě poměrně obtížných případů, kdy obvaz solným roztokem byl účinnější než všechny ostatní léky.

Zdroj:Fithacker