Postup přípravy:

Nejprve smícháme všechny suroviny na těsto kromě kávy a kakaa dohromady a vymícháme jednotné těsto.

Poté polovinu těsta vylijeme na plech vyložený pečícím papírem nebo vymazaný a vysypaný moukou.

Do druhé poloviny těsta vmícháme kakao a kávu a tuto směs nalijeme na světlé těsto.

Pečeme při teplotě 180-200°C asi 20 minut, přičemž můžeme sledovat, jak se nám koláč peče, protože každá trouba peče trochu jinak.

Z mléka a pudinkových prášků uvaříme hustý pudink a nakonec ho vyšleháme s máslem a tvarohy. Tento krém naneseme na těsto a uhladíme.

Nakonec můžeme ještě připravit polevu. Rozpustíme čokoládu ve vodní lázni a přidáme chladnou smetanu, dobře promícháme a naneseme na vršek koláčku, na kterém můžeme udělat vzory. Ty můžeme udělat jen na čokoládové vrstvě nebo je lehce promíchat s tvarohovou vrstvou.

Hotový koláč podáváme vychlazený a doporučujeme ho spojit se šálkem dobré kávy pro maximální chuťový zážitek.