Příprava :
Popadněte základní formu na dort, na dno a boky položte papír na pečení. Maliny posypeme lžící práškového cukru a promícháme s pomerančovým džusem. V jiné misce smíchejte mascarpone se zbývajícím moučkovým cukrem, přidejte smetanu, vanilku a špetku soli. Mixujte metličkou, dokud nejsou hrudky.

Dno tortové formy vyložíme piškotovým dortem nakrájeným na malé kousky, na vrch položíme jednu část maliny a poté polovinu krému mascarpone. K tomu přichází další vrstva piškotového dortu a druhá část maliny, následovaná další vrstvou mascarpone.

Nakonec posypeme borůvkami a dáme na chvíli do chladničky. Potom z ní vyjměte dortovou formu a papír na pečení a užijte si nebeské chutě.

Zdroj:extremesilverblog.com

ZANECH STOPU

Please enter your comment!
Please enter your name here