„Nechala jsem to pět až deset minut vsáknout a potom jsem to pořádně vydrhla. Je to nechutné,“ informuje Savannah. Výsledky byly úžasné, spára zůstala po jejím pokusu čistá.

Tuto metodu vyzkoušela jen na malém kousku podlahy, ale lidí se v popisku videa zeptala, zda by měla takto vydrhnout celou kuchyň. Ti ji po shlédnutí skvělého výsledku vyzvali, aby tak učinila.

„Fíha, to je rozdíl. Nutně to potřebuji udělat v mé kuchyni, ale je tam příliš mnoho dlaždic,“ napsal někdo. “ Právě jsem to vyzkoušela a fungovalo to! Nikdy předtím jsem to nedělala, je to dobré na hloubkové čištění,“ komentuje další osoba.

Někteří vyjádřili obavy, zda čistič nepoškodí dlaždice. Savannah vysvětlila, že tento trik vyzkoušela v novém domě, kde spáry nebyly čištěny. Neplánuje jejich pravidelně takto mýt, spíše jen chtěla odstranit nános a následně bude používat něco jemnější. 

Čističe záchodových mís mohou být nebezpečné a vědí způsobit popáleniny, proto bychom měli chránit svou pokožku, pokud je chceme použít na naši podlahu.

Zdroj.Cas.sk