Příprava:

Cibuli nakrájíme na kostičky a poté ji zpěníme na rozpáleném oleji. Přidejte do něj sůl. Když zesklovatí, přidejte hovězí maso, které jste předtím nakrájeli na kostky. Ujistěte se, že mají stejnou nebo podobnou velikost, aby se vařily rovnoměrně. Přidáme koření, sůl, pepř, červenou papriku, pálivé i sladké, česnek.

Aby bylo dosaženo krémového guláše, je nutné dusit 2 až 3 hodiny v závislosti na druhu masa. Když si všimnete, že je maso pěkně měkké, že není přebytečná voda, ale vznikla pěkná smetanová omáčka, víte, že guláš je hotový. Kdo chce Může zahustit tmavou jíškou.

V původní maďarské verzi se guláš podává s vařenými těstovinami nebo bramborovou kaší. Je jen na vás, co si vyberete.

Zdroj:souspark