Infekce v oku
Kompozice, která má koncentraci podobnou koncentraci používané pro koupání dítěte, se používá pro výplach očí pro některé oční infekce.


Průjem
Pro odstranění průjmu doporučujeme vypít jednu sklenici nízko koncentrovaného manganistanu draselného dvakrát denně. Pro vyřešení problému je zpravidla dostačující řešení.

V domě je vážně nemocný pacient
V podobné situaci se vzduch v místnosti zastaví. Tento problém můžete vyřešit instalací sklenice s růžovým řešením v místnosti. Tato látka očistí vzduch a učiní jej čerstvějším, což bude mít také příznivý vliv na zdraví pacienta.


Popáleniny
Pro ošetření popálenin se používají obvazy namočené v chladném roztoku manganistanu draselného. Je důležité si uvědomit, že čím silnější je hoření, tím koncentrovanější by měla být komprese. Zpravidla se používá roztok obsahující 2 až 5% manganistanu draselného.


Stomatitida a bolest v krku
V případě těchto onemocnění je nutné opláchnout slabým roztokem. Procedura se provádí až 5krát denně.


Sinusitida
Několikrát denně je třeba propláchnout nosní sliznici roztokem, který má mírně růžovou barvu. Důležité: Pro oplachování musí být voda teplá.

Zarostlý hřebík
Pokud se objeví první příznaky nemoci, a to: zánět v blízkosti nehtu, výskyt vředů a hnisu, je nutné provést koupele, které obsahují 2-5% KMnO4. Po tomto postupu se obklad aplikuje s 10% syntamycinovou emulzí.
Neexistují žádné kontraindikace předloženého lékárenského produktu, ale nezapomeňte, že při kontaktu s kůží nebo sliznicí můžete mít docela vážné popáleniny. To naznačuje, že při používání manganistanu draselného je třeba dodržovat určitá bezpečnostní pravidla.
Léčivo, jako je manganistan draselný, se používá již dlouhou dobu. Ukázalo se, že je to efektivní, ale před použitím vám doporučujeme poradit se se svým lékařem.

Zdroj.Shkarec.ru