postup:

1.

Bílý krém: 200 ml mléka si smícháme s Gustinem a dobře promícháme, abychom neměli hrudky. Zbylé mléko si dáme na oheň, přidáme cukr a necháme ho rozpustit. Když máme cukr rozpuštěný, přidáme mléko s Gustinem. Vaříme dokud nezhoustne. Hustý krém odstavíme a necháme vychladnout. Do mírně vychladlého krému přidáme máslo a mícháním rozpustíme. Takto připravený bílý krém nalijeme na plech na který jsme si poskládali sušenky a necháme vychladit.

2

Tmavý krém: Čokoládu si rozpustíme na ohni a přidáme 1/2 l smetany. Spojíme (pozor, nevaříme) a odstavíme. Mixérem vyšleháme.

3.

Na bílý krém si navrstvíme tmavý krém a dáme do lednice ztuhnout na několik hodin (nejlépe na celou noc). Dobrou chuť.

Zdroj: coolinarika.com

1
2