5. Tajemství jemné pokožky Nečistoty a mastnota ucpávají vaše póry a stárnou váš vzhled a mnoho čisticích prostředků obsahuje škodlivé chemikálie. Aktivní uhlí jako magnet vytahuje nečistoty a maz z pórů a zanechává pokožku čistou a jemnou!

6. Luxusní vlasy Stejné toxiny, špína a mastnota, které znečišťují pokožku, kazí vlasy a dodávají jim nepříjemný mastný vzhled. Aktivní uhlí čistí vlasové folikuly a zanechává je lesklé a hedvábné! A na rozdíl od šamponů, které jsou výhradně složeny z ekologicky škodlivých chemikálií, je aktivní uhlí 100% přírodní, šetrné k životnímu prostředí.

7. Bělení zubů Chcete mít hollywoodský úsměv, aniž byste utráceli peníze za drahé bělení zubů? Aktivním uhlím stačí nasypat kartáček 2-3x týdně! Aktivní uhlí čistí zubní sklovinu adsorpcí mikroskopických částic, které tvoří plak.

8. Příjemný zápach z úst Jste zmateni zápachem z úst? I zde přijde na pomoc aktivní uhlí! Je to nejen účinný deodorační prostředek, ale také způsob, jak normalizovat acidobazickou rovnováhu v dutině ústní, která chrání zuby a dásně před bakteriemi a nemocemi! Čistěte si zuby aktivním uhlím (nebojte, je bez chuti) a nenechte se zmást černou barvou – vyplachuje beze stopy!

9. Prevence předčasného stárnutí Aktivní uhlí podporuje omlazení nejen proto, že vám dodá mladistvou pleť, šik kadeře a bílý úsměv. Je prokázáno, že pravidelná konzumace aktivního uhlí odstraňuje z těla toxiny a toxiny, které poškozují orgány, ničí buňky a urychlují stárnutí těla. Není divu, že Gwyneth Paltrow tak ráda mluví o výhodách aktivního uhlí!

10. Prevence kocoviny Pil jsi den předtím? Každý asi zná ten těžký pocit den po prudké opilosti. Existuje ale skvělý způsob, jak se vyhnout bolestem hlavy, nevolnosti a celkové slabosti při kocovině: před pitím si dejte aktivní uhlí! Přestože se neváže na alkohol, dobře se plete a vyplavuje mnoho vedlejších produktů kvašení – to znamená, že se ráno probudíte svěží, svěží a živí!

11. Očista trávicího systému Pesticidy v zelenině a ovoci, růstové hormony v mase, chemie v pitné vodě – žijeme v extrémně toxických podmínkách. Když se všechny tyto věci hromadí ve vašem trávicím systému, může to vést k zánětu a vyčerpání vaší energie. Pro dobré zdraví a pohodu musíte pravidelně čistit svůj trávicí systém.

ZDROJ:fACEBOOK