Příprava:
Sušenky rozemeleme, dáme do mísy a zalijeme rozpuštěným máslem. Smíchejte se lžící smetany. Výslednou hmotu položte na dno formy (předem vyložené pečicím papírem). Dejte do lednice.

Ušlehejte šlehačku, poté do ní pomalu přidávejte kondenzované mléko a stále šlehejte. Hmotu rozdělíme na dvě části, jednu přeneseme do samostatné mísy a smícháme s kakaem .

Připravte zálivku. Nalámanou čokoládu smícháme se smetanou a rozpustíme ve vodní lázni.

 Vyjměte formu z chladničky. Velkou lžící nalijte kakaový krém na základ dortu. Polevou polijeme čokoládové kuličky. Vyplňte zbývající prostor bílým krémem. 

Věřte dezertu, nalijte ho glazurou, např. Cukrářskou luštěninou, a poté rozetřete lžící. Vložte dezert do mrazničky na 5-6 hodin.

Dobrou chuť!

Zdroj:krolowakuchni.pl