ingredience

Na výrobu sirupu na anémii budete potřebovat následující suroviny:

  • 200 gramů červené řepy
  • 100 gramů mrkve
  • šťávu z 1/2 citronu
  • 1 pomeranč
  • 1 kyselé jablko
  • 100 gramů medu

Příprava

Při přípravě postupujte podle následujících kroků:

  1. Očistěte a nakrájejte na malé kousky červenou řepu, jablko a mrkev.
  2. Poté je vložte do mixéru a dobře promixujte.
  3. Vymačkejte ručně šťávu z poloviny citronu a jednoho pomeranče a přidejte to do rozmixované směsi.
  4. Nakonec přidejte med a znovu vše dobře rozmixujte, dokud nezískáte jemný homogenní sirup.
  5. Chcete-li do receptu můžete přidat ještě jeden pomeranč navíc, aby sirup lépe chutnal a voněl.
  6. Vyrobený sirup pak přelijte do skleněné láhve, uzavřete ji a uskladněte v ledičce.

užívání

Každé ráno na prázdný žaludek vypijte kolem 150 ml tohoto sirupu. Vyrobené množství by vám mělo vydržet na zhruba 3 dávky.

Jestliže první dávku užijete hned po vyrobení sirupu, poslední bude za 48 hodin poté. To je přibližně doba, po kterou sirup vydrží v lednici čerstvý.

Pak si vyrobte novou várku. Celkově tento recept užívejte 15 až 20 dní, dva krát ročně.

Tento recept vám pomůže zlepšit váš krevní obraz a zvýšit množství červených krvinek. Zdravotní potíže vyplývající z chudokrevnosti, jako jsou únava, nedostatek energie či točení hlavy, by se měly stát minulosti.

ZANECH STOPU

Please enter your comment!
Please enter your name here