Po 24 hodinách pozorujte sklo: pokud je voda pokrytá plísní a na jejím povrchu je mnoho bublinek, připomínajících mrak nebo jen bílou skvrnu – pak se v domě nahromadilo mnoho negativní energie.2. Květiny.To je další způsob, jak zjistit, jaká energie v místnosti dominuje – negativní nebo pozitivní.

Vezměte 10 bílých a červených karafiátů a vložte je do vázy s vodou. Pokud červená vybledne dříve než bílá, pak je to první známka nahromaděné negativní energie v domě. Pokud naopak bílé karafiáty zemřou jako první, znamená to, že dům je naplněn pozitivní energií. Pokud blednou stejnou rychlostí, je to pravdivý důkaz, že dům má zavedenou energetickou bilanci, rovnováhu.

Pokud je test negativní, musíte dům vyčistit od špatné energie. Vyhoďte červené karafiáty a vyměňte vodu. Bílé karafiáty – samy o sobě – ​​rychle přitáhnou pozitivní energii a vyčistí místnost.3. Svíčka.

Konečně nejjednodušší způsob, jak zjistit, jaká energie v místnosti dominuje. Stačí zapálit svíčku a nechat pár hodin hořet.Pokud vosk taje rovnoměrně a postupně – pak je místnost plná energie lží, smutných vzpomínek na minulost a dalších negativ. Pokud se naopak svíčka v procesu hoření roztaví a změní tvar, pak je vše v pořádku. Podělte se prosím o tyto tipy s přáteli: najednou někomu opravdu pomáhají!

Zdroj:travelask