Proč je chemoterapie hanbou medicíny

Jak uvádí, během své 25 leté kariéry vyšetřil množství lidí s onkologickým onemocněním a zjistil, že chemoterapie způsobuje více škod než užitku.

Tato jeho zkušenost ho přesvědčila, aby o svých zjištěních ohledně miliardového rakovinového byznysu začal veřejně mluvit.

Ve své studii publikované v deníku New York Academy of Science tvrdí:

Lidé, kteří odmítli chemoterapii žijí v průměru o 12,5 let déle než lidé, kteří si jí prošli.

Lidé, kteří chemoterapii akceptovali, umírají obvykle v průběhu 3 let od stanovení diagnózy. Mnoho z nich však umírá už po pár týdnech.

Dr. Jones věří, že jediný důvod, proč se pacientům předepisuje chemoterapie, je finanční. Není to vůbec neodůvodněné obvinění, pokud si uvědomíme cenu jedné takové léčby, která dosahuje 300.000 až 1.000.000 EUR.

Pacientky s rakovinou prsu, které odmítnou konvenční léčbu, žijí 4 krát déle než ty, které se rozhodnou následovat systém.

Toto je něco, co nikdy neuslyšíte v masových médiích. Ty budou neustále pokračovat v živeni mýtu, že chemoterapie je nejlepším lékem na rakovinu.

Například takové USA utrácejí na zdravotnictví nejvíce peněz na planetě, přičemž množství onemocnění neustále stoupá. To pak vede i k tomu, že průměrná délka dožití se tam postupně snižuje.

Význam prevence a co to zahrnuje

Je velmi důležité, aby mainstreamová média a tradiční alopatická medicína začali více zdůrazňovat význam prevence.

Prevence nejen rakoviny, ale i dalších chronických onemocnění zahrnuje:

  • zdravá strava
  • pravidelné cvičení nebo fyzická aktivita
  • vyhýbání se stresu
  • pozitivní myšlení
  • provádění aktivit, které člověka naplňují
  • dostatek spánku

Ukázalo se, že dodržování těchto bodů má silný vliv na prodlužování a zvyšování kvality života.

Alternativní léčby rakoviny

Existuje velké množství účinných alternativních terapií na rakovinu, vzpomeňme jen pár jako jsou vitamin B17, kurkumin, resveratrol, extrakt z hroznových jadérek, zázvor, česnek a podobně.

Jedna z nejslibnějších terapií se ukazuje léčba rakoviny konopným olejem. Bohužel, tato látka je silně regulována a v mnoha zemích nelegální, včetně České republiky.

V současnosti však stále více a více organizaci uvádějí konopí jako potentní lék na rakovinu, včetně amerického National Cancer Institute (Národní rakovinový institut).

Je zřejmé, že zdravá populace nepřináší žádný zisk, proto se dnes tak dobře daří farmaceutickému průmyslu a výrobcům nezdravých potravin.

Doufáme, že i s pomocí lidí jako je Dr. Jones se stále více a více lidí bude dozvídat o mnoha zdravotních přínosech alternativní medicíny a přírodních léčbách.