# 10. Pro ty, kteří trpí špatným dechem, je to skvělý způsob, jak se ho zbavit! Lžičku prášku rozmíchejte v teplé vodě a poté kloktejte.

# 11. I naši milovaní mazlíčci mohou těžit z výhod prášku do pečiva. Nasypte jim do doupěte trochu prášku a zbavíte se tak nepříjemných pachů. Je to bezpečná metoda a dobře funguje s bednami.

# 12. Chcete-li z termosky dostat zatuchlý zápach, přidejte několik čajových lžiček prášku do horké vody a poté vše nalijte dovnitř. Pak to jen opláchněte.

# 13. Prášek do pečiva v kombinaci s vinným octem je velmi dobrý při čištění trubek. Nalijte prášek do zablokovaného odtoku, přidejte trochu octa a chvíli to nechte. Poté nalijte vroucí vodu do odtoku a máte hotovo.

# 14. Chcete-li vyčistit stříbro, vložte špinavé předměty do horké vody. Přidejte kousek hliníkové fólie a čajovou lžičku prášku. Nechte to na chvíli. Nakonec vše opláchněte studenou vodou a osušte hadříkem.

# 15. Můžete použít prášek do pečiva k čištění zubů místo zubní pasty, protože neutralizuje žíravé kyseliny v ústech.

# 16. Přidejte trochu prášku do vody a zalijte tím květiny. Výsledek vás možná překvapí.

# 17. Maso můžete změkčit tak, že do něj naklepete prášek do pečiva a necháte ho několik hodin. Poté je opláchněte a osmažte. Budete překvapeni, jak jemné bude maso.

# 18. Abyste se zbavili nepříjemných pachů v myčce, vložte prací prostředek do oblasti pracího prostředku. Pak jej spusťte bez nádobí uvnitř a je připraveno.

Sdílejte prosím tento článek, pokud se vám naše triky líbily, a nechte ostatní dozvědět se o tajném použití prášku do pečiva.

zdroj:twojenowinki.pl