Co k snídani – ovesné vločky.

Můžete si je připravit s mlékem, vodou nebo jogurtem. Do toho si přidejte čerstvé ovoce (banán, kiwi), ale klidně i sušené brusinky.

30 minut po snídani si vypijte čaj bez cukru, nebo výše uvedený nápoj z jablek a rozinek. Káva se nedoporučuje, protože si s ní můžete poškodit játra a ledviny.

Desátá ranní – trochu sýru a ovoce nebo jogurt a ovoce.

Oběd by měl obsahovat syrovou zeleninu: okurky, rajčata, zelí, mrkev či hlávkový salát. Zelenina pomáhá urychlit proces odstraňování toxinů. Také si můžete dopřát vařená kuřecí prsa nebo vejce, filety z tuňáka.

Svačina – banán, jablko, hrst ořechů. Toto jídlo určitě nevynechávejte, protože vás dokáže zachránit před záchvaty hladu, kdy sníte i to, co nechcete.

Polévka k večeři. Měla by být uvařená z různých druhů zeleniny, ale bez brambor. Může být i kuřecí! Pokud jste ještě nevečeřeli polévku, věřte, že si její výhody hned uvědomíte. Je skvělá, vyživuje a je nízkokalorická. Při přípravě polévky použijte koření – kurkuma, koriandr, červená paprika a bylinky, protože ty také umí důkladně pročistit organismus.

Nezapomínejte na to, abyste při jedení nespěchali. Také si dopřejte pohyb v podobě chůze, která dokáže odbourat stres, ale netrapte se během těchto 7 dní velkou fyzickou námahou.

Pokud budete postupovat podle těchto pokynů a dodržovat jídelníček, máte zaručeno, že zhubnete a napravíte vaše trávení. V krátkodobém horizontu pocítíte v těle pozitivní změny – zlepšení stavu pokožky, lepší spánek i nálada. Nestojí za to vyzkoušet to?

Sledujte nás na Facebooku

https://www.facebook.com/P%C5%99%C3%ADroda-je-l%C3%A9k-1597975057187190/?fref=ts