POSTUP PŘÍPRAVY:

Nejprve nasbírejte čerstvou mátu, důkladně ji omyjte a osušte. Poté do džbánu přidejte lžičku sušené levandule a sušeného jasmínu. Poté přidejte čerstvou mátu. Nakrájejte citron a přidejte ho do džbánu k ostatním přísadám. Zalijte vodou a nechte 15 minut odstát. Před pitím přeceďte přes sítko. Pijte pravidelně během dne.

Tento osvěžující detoxikační nápoj je skvělým způsobem, jak urychlit trávení a oživit metabolismus. Odstraňuje toxiny, podporuje hubnutí a má pozitivní vliv na pleť. Vyzkoušejte ho pro jeho osvěžující chuť a zdraví prospěšné účinky.

ZDRAVOTNÍ BENEFITY:

  1. Podpora trávení: Tento nápoj obsahuje ingredience, které jsou známé svými trávicími vlastnostmi. Máta pomáhá uklidnit trávicí systém a může pomoci při problémech jako nadýmání nebo nevolnost.
  2. Detoxikace: Levandule a jasmín jsou známé svými detoxikačními vlastnostmi. Pomáhají tělu zbavit se toxinů a podporují zdravý metabolismus.
  3. Podpora hubnutí: Tento nápoj je nízkokalorický a může pomoci podpořit hubnutí, když je součástí vyvážené diety a zdravého životního stylu.
  4. Zlepšení pleti: Citron je bohatý na vitamín C, který je důležitý pro zdravou pleť. Může pomoci zlepšit vzhled pleti a podpořit její přirozený lesk.
  5. Hydratace: Tento nápoj je skvělým způsobem, jak zvýšit příjem vody a podpořit hydrataci těla.
  6. Zlepšení nálady: Aromaterapeutické vlastnosti levandule a jasmínu mohou pomoci zlepšit náladu a snížit stres.