Sušenky velmi jemně rozemelte mixérem. Rozpuštěné máslo by mělo být smícháno s mletými sušenky.
Vezmeme plech na pečení a na dno nalijeme dříve získanou hmotu. Ujistěte se, že je hmota rovnoměrně rozložena.
Všechno dáme na asi 30 minut do ledničky. Rozpusťte 250 g čokolády – nejlépe ve vodní lázni.
Poté pomocí mixéru smíchejte tvaroh. Do sýra přidáme práškový cukr a čokoládu. Vyšlehejte 100 ml smetany a poté ji přidejte do tvarohu.
Takto připravený krém dejte na plech vyjmutý po půl hodině z chladničky. Toto je další krok.
Zbývající čokoláda by měla být rozpuštěna a smíchána se 100 ml smetany. Nalijte připravenou polevu na těsto a vložte jej na další čtyři hodiny do chladničky.
Pak si můžeme jen vychutnat chuť tvarohového koláče.
Zdroj:ciotkagotuje.pl