Sušenky velmi jemně rozemelte mixérem. Rozpuštěné máslo by mělo být smícháno s mletými sušenky.

Vezmeme plech na pečení a na dno nalijeme dříve získanou hmotu. Ujistěte se, že je hmota rovnoměrně rozložena.

Všechno dáme na asi 30 minut do ledničky. Rozpusťte 250 g čokolády – nejlépe ve vodní lázni.

Poté pomocí mixéru smíchejte tvaroh. Do sýra přidáme práškový cukr a čokoládu. Vyšlehejte 100 ml smetany a poté ji přidejte do tvarohu.

Takto připravený krém dejte na plech vyjmutý po půl hodině z chladničky. Toto je další krok.

Zbývající čokoláda by měla být rozpuštěna a smíchána se 100 ml smetany. Nalijte připravenou polevu na těsto a vložte jej na další čtyři hodiny do chladničky.

Pak si můžeme jen vychutnat chuť tvarohového koláče.

Zdroj:ciotkagotuje.pl