Postup:
Vejce dejte do mísy, přidejte cukr a vanilkový cukr a šlehejte do hladka. Přidejte slunečnicový olej a med. Dobře promíchejte. Mouku smícháme s kakaem a sodou. Směs po částech prosejte do vaječné hmoty. Vymícháme těsto. Těsto rozdělte na tři stejné díly.
Plech vyložte pečicím papírem a nalijte jeden díl těsta. Dobře uhlaďte po celém povrchu. Zapněte troubu na 180° a pečte těsto 10 minut. To stačí na upečení korpusu. Pečte také zbytek těsta.
Poté připravte krém:
Změklé máslo nakrájejte na kostičky. Poté přidejte kondenzované mléko a vyšlehejte. Krém rozdělte na tři stejné díly.
Polevu připravíte tak, že všechny ingredience smícháme v malém hrnci a rozpustíme ve vodní lázni. Měli byste získat homogenní hmotu.
Vychladlé korpusy navrstvěte. První vrstvu můžete potřít marmeládou a následně potřete krémem. Takto opakujte i s další vrstvou. Zalijeme polevou a dáme na pár hodin do lednice. Nerovnoměrné okraje ořízněte a nakrájejte na porce.