Krevní skupina AB

Jde o nejméně častou, ale nejvíce spirituální krevní skupinu. Lidé s krevní skupinou AB jsou extrémně racionální a cílevědomí.

Jsou také výborní v plánování a organizování. Jejich těla produkují ve zvýšené míře hormony jako adrenalin, což pak vede k intenzivním náladám.

Hodí se na pozice, ve kterých odpovídají za vztahy s veřejností, ale i pro manažerské a učitelské povolání. Ve vztazích si rozumějí se všemi ostatními krevními skupinami.

Krevní skupina 0

Jde o nejrozšířenější krevní skupinu. Představuje sílu.

Tito lidé jsou zaměřeni na vytváření přátelství. Oblibují si vedoucí pozice.

Nejlepšími povoláními pro ně jsou: účetní, politik a podnikatel.

Rh negativní faktor

V rámci každé krevní skupiny je menší podmnožina lidí s Rh negativním faktorem. Je jich přibližně 15 %.

Pokud máte Rh negativní faktor, pak pro vás platí charakteristiky vaší hlavní krevní skupiny a kromě nich ještě pár dalších.

Například Rh negativní lidé mají vyšší IQ než je průměr a jsou také ve zvýšené míře empatičtí. Mají však i několik nevysvětlitelných fobií.

Dobře si rozumí s ostatními krevními skupinami. Musí si však dávat zvýšený pozor na volbu partnera, se kterým chtějí počít potomstvo, hlavně pokud ten druhý má Rh pozitivní faktor.

Injekce Rh imunoglobulinu zabrání možným problémům nekompatibility, aby tělo matky nenapadalo během těhotenství své vlastní dítě.

Zdroj.mysmezeny.sk