Pomáhá pokožce

Výzkum ukázal, že šťáva z řepy, mrkve a jablek má vše, co potřebujete pro dokonalou pleť. To vám pomůže udržet pokožku čistou a bez akné a černých teček. Vynikající protizánětlivé činidlo, které léčí kožní onemocnění spojená s viry a bakteriemi i alergie. Zpomaluje proces stárnutí pokožky a pomáhá při vráskách, suché a poškozené pokožce a obnovuje její lesk a pružnost.

Chrání zrak

S tímto nápojem můžete vyřešit problém suchých, zarudlých a unavených očí. Přírodní šťáva vám pomůže po dlouhém používání počítače obnovit oči a udržet jejich přirozené zdraví.

Přirozený spojenec proti problémům žen

Ženy, které mají silné menstruační bolesti, by měly tento lektvar pít často. Pomáhá při bolestivých křečích a PMS. Zároveň doplňuje ztráty železa a zmírňuje únavu spojenou s menstruačním cyklem.

Vezměte si například 3 jablka, 3 řepy a 3 mrkev. Příprava šťávy v odšťavňovači. Přeceďte a nalijte do sklenice, uložte v chladničce, pokud jste připravili více šťávy.

Jak používat lektvar

Pijte infuzi řepy, mrkve a jablek ráno na lačný žaludek. Snídejte za hodinu. Nápoj lze pít dvakrát denně. Podruhé do 17:00.

Doporučuje se pít pomalu a každý doušek držet v ústech.

Ošetření šťávou by mělo být prováděno po dobu jednoho až tří měsíců, pokud chcete dosáhnout dlouhodobých příznivých účinků na vaše zdraví.

Zdroj.fithacker