Pro výrobu tohoto nápoje posilujícího ledviny budete potřebovat pouze 2 suroviny:
- 2x středně velké mrkve
- 1x velkou okurku
Příprava
Příprava je velmi jednoduchá. Máte dvě možnosti.
První možností je omytí mrkví a okurky vodou a jejich následné odšťavení v odšťavňovači.
Druhou možností je rozmixovat okurku a mrkve v mixéru a přidáním trochu vody, aby džus nebyl příliš hustý a dal se snadněji vypít.
Co se týče přínosů pro ledviny, obě možnosti jsou rovnocenné.
Pokud si však zvolíte rozmixování, získáte tak ze zeleniny i extra vlákninu, která bude přínosem i pro pročištění tlustého střeva.
Výběr je plně na vás.
Užívání
Denně vypijte jednu dávku nápoje z uvedených dvou mrkví a jedné okurky. Nejlepší je vypít ho alespoň 30 minut před jídlem.
Džus užívejte během 1 týdne. To by mělo na pročištění a posílení ledvin stačit.
Kúru můžete zopakovat jednou za několik měsíců.
Čím dříve s touto kúrou začnete, tím dříve se znovu budete cítit plní energie a elánu. Do nového roku tak vykročíte správně nastartování.
Vždyť jak se říká: „Jak na Nový rok, tak po celý rok„.
Sledujte nás na Facebooku
https://www.facebook.com/P%C5%99%C3%ADroda-je-l%C3%A9k-1597975057187190/