ingredience
Na výrobu sirupu na anémii budete potřebovat následující suroviny:
- 200 gramů červené řepy
- 100 gramů mrkve
- šťávu z 1/2 citronu
- 1 pomeranč
- 1 kyselé jablko
- 100 gramů medu
Příprava
Při přípravě postupujte podle následujících kroků:
- Očistěte a nakrájejte na malé kousky červenou řepu, jablko a mrkev.
- Poté je vložte do mixéru a dobře promixujte.
- Vymačkejte ručně šťávu z poloviny citronu a jednoho pomeranče a přidejte to do rozmixované směsi.
- Nakonec přidejte med a znovu vše dobře rozmixujte, dokud nezískáte jemný homogenní sirup.
- Chcete-li do receptu můžete přidat ještě jeden pomeranč navíc, aby sirup lépe chutnal a voněl.
- Vyrobený sirup pak přelijte do skleněné láhve, uzavřete ji a uskladněte v ledičce.
užívání
Každé ráno na prázdný žaludek vypijte kolem 150 ml tohoto sirupu. Vyrobené množství by vám mělo vydržet na zhruba 3 dávky.
Jestliže první dávku užijete hned po vyrobení sirupu, poslední bude za 48 hodin poté. To je přibližně doba, po kterou sirup vydrží v lednici čerstvý.
Pak si vyrobte novou várku. Celkově tento recept užívejte 15 až 20 dní, dva krát ročně.
Tento recept vám pomůže zlepšit váš krevní obraz a zvýšit množství červených krvinek. Zdravotní potíže vyplývající z chudokrevnosti, jako jsou únava, nedostatek energie či točení hlavy, by se měly stát minulosti.
Sledujte nás na Facebooku
https://www.facebook.com/P%C5%99%C3%ADroda-je-l%C3%A9k-1597975057187190/?fref=ts