ZPŮSOB PŘÍPRAVY:
Připravte bramborovou kaši: nakrájejte brambory na kousky a vložte je do hrnce s mírně osolenou vodou. Vařte je, dokud nejsou připraveni. Vyjměte je z vody a dobře je rozemlejte drtičem pyré a přidejte do nich máslo.
Přidejte vejce a trochu mléka (tolik, abyste získali požadovanou konzistenci). Míchejte do hladka.
Připravte složení masa: nakrájejte cibuli na kostky a smažte ji na 2–3 lžících oleje, dokud nebude poloprůhledná.
Přidejte mleté maso.
Za stálého míchání vše smažte, dokud maso není bílé a veškerá tekutina v pánvi se neodpaří.
Přidejte sůl, černý mletý pepř podle chuti, papriku a česnek. zamíchat.
Přidejte mouku. Zamíchat.
Přidejte mléko. Masové složení za stálého míchání vařte, dokud nezhoustne. Sundej to z ohně.
pekáč vymažte máslem. Rovnoměrně v něm rozetřete bramborovou kaši.
9. Rozložte masovou směs na povrch brambor.
10. Nasypte na něj sýr
11. Pečte 20-30 minut v předehřáté troubě na 200 ° C. Hotovo, zdroj:retete-usoare.eu