1. bolest hlavy


Spánek s mokrými vlasy může vždy způsobit silné bolesti hlavy. Je to proto, že vaše tělesná teplota během spánku stoupá. Když se tělo zahřeje, vlhkost ve vlasech způsobí bolesti hlavy, protože je velký teplotní rozdíl. 


2. Křehké vlasy

Vlhkost způsobuje křehké vlasy. Proto nikdy nespěte s vlhkými nebo mokrými vlasy.


3. Zamotané vlasy
Pokud jdete spát s mokrými vlasy, ráno se s největší pravděpodobností probudíte s vlhkými a zamotanými vlasy.


4. Infekce
Polštář je ideálním místem pro bakterie, protože absorbuje pot, odumřelé kožní buňky a maz. Mokré vlasy odvádějí vlhkost do polštáře, který se pak stává hnízdem pro růst bakterií.


5. Svědění
Spánek s mokrými vlasy může způsobit různé typy svědění. To je způsobeno vlhkostí, která se hromadí ve pokožce hlavy.


6. Bolest svalů
Náhlé změny teploty mohou nejen způsobit bolest svalů, ale také způsobit silné křeče nebo dokonce ochrnutí obličeje. To může nakonec vést k paralýze celého těla a způsobit smrt.


7. Lupy
Vlhká pokožka hlavy může narušit mazové žlázy přítomné na pokožce hlavy. Mohou začít produkovat více nebo méně mazu. To může narušit přirozenou rovnováhu pH pokožky hlavy. Výsledkem je, že osoba trpí lupy nebo příliš mastnou pokožkou hlavy.


Pokud chcete těmto nemocem předcházet, nechoďte spát s mokrými nebo vlhkými vlasy. Nenechávejte ručník příliš dlouho na hlavě a vždy udržujte polštář a prostěradlo v suchu. Proto se doporučuje vlasy si během dne vždy umýt.

Zdroj.Fithacker