Příprava:

Česnek nasekejte nadrobno a nasypte do mísy, poté jednu po druhé přidávejte tekuté ingredience a důkladně promíchejte. Připravenou tekutinu nalijte do sklenice a nechte přes noc. Druhý den tekutinu přecedíme přes jemné sítko. Nezapomeňte sirup skladovat na chladném místě (nejlépe v lednici).

Použití:

Při chorobných stavech pijte jednu polévkovou lžíci každých pár hodin, dokud nezaznamenáte výrazné zlepšení svého zdraví. Jako profylaxi pro posílení imunity užívejte 1x denně 5 kapek (např. přidáním do čaje).

Zdravotní vlastnosti ingrediencí:

Česnek – skvěle funguje v boji proti virům a bakteriím. Stimuluje imunitní systém. Jeho zuby obsahují přírodní sloučeniny, které jsou 10x silnější než penicilin.

Jablečný ocet – má antibakteriální a antivirové vlastnosti. Díky enzymům a minerálům v něm obsaženým zlepšuje imunitu, příznivě působí na pohodu a celkové zdraví.

Med – má antibakteriální a protizánětlivé vlastnosti, díky kterým zmírňuje příznaky jako kašel nebo bolest v krku. Je také skutečnou pokladnicí vitamínů, enzymů a minerálů. Bojuje proti volným radikálům tím, že působí jako antioxidant.

Určitě to sdílejte se svými přáteli.