aplikace

Pijte česnekovou vodu 7 dní po sobě, nejlépe ráno před snídaní. Pouze lidé trpící gastritidou by měli pít česnekovou vodu půl hodiny po snídani, aby se vyhnuli žaludečním potížím.

Kúru používejte jednou měsíčně nebo i častěji, vždy si však po 7 dnech užívání udělejte alespoň stejnou pauzu, aby vaše tělo dostalo čas využít přijaté látky a zregenerovalo se z jejich účinků.

Efekt

Česnek obsahuje celou řadu zdraví prospěšných látek, které dokážou tělo očistit od nečistot a usazenin. Dokážou rozpouštět cholesterol zbývající v cévách, stejně jako usazeniny vápníku. Pokud se vám tyto usazeniny „hromadí“ několik let či dokonce desetiletí, může být jejich odstranění na chvíli pro tělo trochu šok.

Ale výsledky stojí za to. Snížíte zátěž cévního systému a tím snížíte krevní tlak a následně i riziko aterosklerózy a cévních příhod.

Česnek navíc působí antisepticky, díky čemuž tlumí různé druhy zánětů v těle, ničí viry, bakterie, plísně a další cizorodé organismy, zabraňuje řídnutí kostí, snižuje hladinu krevního cukru a příznivě působí při redukčních kúrách. Díky nízké ceně této kúry může její účinky bez rizika vyzkoušet každý