Příprava česnekové tinktury
Důležitý krok: před lisováním si ze stroužků odstraňte jadérko, pokud je hrubé a nápadné. U mladého česneku tento krok vynechejte.
Jádro se odstraňuje k tomu, aby bylo použití tinktury bezpečné, protože staré jadérko česneku může mít špatný vliv na trávicí systém.
Zalijte si prolisovaný česnek alkoholem, nechte směs odstát přibližně 10 dní, následně přeceďte a uložte na tmavé místo.
Zřeďte si 10 kapek tinktury v 5 PL studeného mléka a vypijte 20 minut před jídlem. Měli byste to praktikovat 2x denně po dobu 2 týdnů, pak si dejte 2-týdenní přestávku a opět opakujte.
Už během jednoho týdne si všimnete, že vaše trávení se zlepšilo a po jídle už necítíte žádnou tíhu. Tím, že se vaše cévy pročistí, zbavíte se chronické bolesti hlavy a konečně zažijete klidný spánek. Česneková tinktura pozitivně ovlivní stav kůže, stane se pevnější a vady na ní zmizí.
Kontraindikace neexistují, protože zředěním s mlékem je tinktura pro žaludek naprosto bezpečná. Starý česnek se před použitím doporučuje dát do trouby – zbavíte se pronikavé vůni, pálivosti a prospějete i vašemu zdraví.
Sledujte nás na Facebooku
https://www.facebook.com/P%C5%99%C3%ADroda-je-l%C3%A9k-1597975057187190/?fref=ts