MUMIO je vysoce posilující a regenerační doplněk stravy, vhodný pro zlepšení a udržení zdraví.

Téměř u všech pacientů do 15 minut po užití mumia bolest po jídle zmizela. U 19 pacientů bolest úplně zmizela po prvních 4 dnech léčby, 17 dnech po léčbě, 21 dnech po léčbě a 2-3 týdny, 15 dní po léčbě. Téměř současně bolest zmizela při tlaku na žaludek. Pacienti se sklonem k zácpě znovu užívají pravidelné stolice. Toto zjištění, které bylo prokázáno rentgenovým vyšetřením, zmizelo u 56 pacientů a prudce pokleslo u 3 pacientů. Gastroenterologická pozorování odhalila změny na epiteliálním povrchu v různé míře a významný epiteliální edém před léčbou. Dva týdny po léčbě zánětlivý proces zmizel a sliznice žaludku byla upravena.

Chronická gastritida byla také zjištěna u čtyř pacientů s vředy, pět s bolestivou chronickou kolikou. S vymizením vředových příznaků tyto zánětlivé procesy v žlučovodech a střevech také ustoupily. Výrazný terapeutický účinek je dosažen u všech pacientů. Nebyly pozorovány žádné vedlejší účinky. Dlouhodobě jsme byli schopni citovat vědeckou literaturu, která zahrnuje desítky popsaných případů klinických studií souvisejících s léčbou mumií. Omezujeme se na výpočet známých onemocnění, u kterých byl prokázán pozitivní účinek mumia.

Urychluje srůst zlomených kostí
Léčba hnisavých ran a ekzémů, seborey, psoriázy
Různých nervových onemocnění
Popálenin a zánětů


Zánětů dýchacích cest a jiných orgánů, středního ucha a jater
Používá se i při léčbě paradentózy, seborey, bércových vředů, cukrovky, trombózy hlubokých žil dolních končetin. Kladných výsledků se dosáhlo i při léčbě infarktu myokardu a celkové regeneraci organismu.