Znepokojení si již dlouho uvědomovalo, že nejlepším způsobem, jak se zbavit průmyslového odpadu, je prodat jej lidem, aby mohli tyto věci konzumovat uvnitř, to znamená jíst. Jedním z nejzávažnějších globálních zločinů tohoto druhu je program fluorizace vody a výroba zubních past na Západě.

Toxické fluoridy se začaly hromadit ve velkém množství, protože projekt na Manhattanu rozšířil produkci atomových bomb. Ve státě New Jersey se hromady toxických fluoridů nahromadily na skládkách chemického koncernu „DuPont de Nemours“, začaly je odplavovat deště a padat do půdy. Všechna vegetace a domácí zvířata uschla a okamžitě uhynula. Obyvatelé podali žalobu na DuPont. Koncern nějak zamítl žalobce a okamžitě najal technology a lékaře s úkolem najít jakékoli „terapeutické použití“ pro fluorid. Takže v hasičském sboru byl z prstu vysát falešný, že fluorid posiluje zuby.

Díky tomu dostal koncern DuPont ideální příležitost zbavit se toxického odpadu prodejem pro domácí spotřebu.

Miliardy lidí pijí vodu a jedí fluorid sodný pomocí zubní pasty. Přestože fluorid sodný pro žádnou osobu zuby neposiluje. Ukázalo se, že jediným příjemcem je společnost DuPont, která od té doby až dodnes prodává svůj toxický odpad za cenu čistého zlata a čistí své skládky toxického odpadu průchodem chemického odpadu přes organismy miliard lidí.

Většina stanic pro fluorizaci vody funguje podle tohoto schématu. Síran hlinitý a fluoridy se mísí za vzniku toxického fluoridu hlinitého. Což „posiluje“ naše zuby. Hliník je zároveň naprosto cizím prvkem pro živý organismus. Smrtelná dávka hliníku pro člověka je 1 gram!

Fluorid hlinitý je toxický pro ledviny a prakticky se nevylučuje z těla. V hliníku se hromadí hliníkové soli, které způsobují Alzheimerovu chorobu – hrozné onemocnění, předčasné senilní šílenství.

Fluorid z pitné vody nebo ze zubní pasty se rychle vstřebává do lidského těla a většinou se koncentruje na místech, kde se hromadí vápník, v kostech a zubech. I pouhých 20–40 mg fluoridu denně inhibuje práci velmi důležitého enzymu, fosfatázy, který je nezbytný pro metabolismus vápníku. Výsledkem je, že fluorid vizuálně zahušťuje kosti, ale zároveň je činí křehkými a křehkými, protože hliník jako chemicky aktivnější kov vytěsňuje méně aktivní sloučeniny – vápník a hořčík.

Fluoróza zubů z přebytečného fluoridu.

Na začátku 80. let 20. století bylo zjištěno, že fluorid způsobuje mnoho kostních deformit, včetně ostroh paty. Několik studií spojovalo růst zlomenin kyčle s příjmem fluoridů. Agonne National Laboratory (USA) zveřejnila v roce 1988 studii, že fluorid mění normální buňky na rakovinné. Japonská výzkumná centra prokázala, že fluoridy nejen způsobují transformaci normálních buněk na buňky rakovinné, ale také geneticky poškozují buňky plodu, takže jsou velmi škodlivé pro těhotné ženy, zejména v prvním trimestru.

Výzkum společnosti Procter & Gamble ukázal, že dokonce 50% fluoridů v pitné vodě způsobuje zjevné genetické poškození. V tkáňových kulturách lidí a experimentálních myší způsobuje fluorid sodný, který pilně posilujeme zubní sklovinu přípravkem Dupont, chromozomální aberace.

A z hrůz dokázaných laboratorními metodami stojí za zmínku, že fluorid sodný potlačuje imunitní systém člověka. To znamená, jeho vlastními slovy, způsobuje syndrom imunodeficience, který je ve výsledcích srovnatelný s HIV / AIDS

Zdroj.Fithacker