Na co ještě můžete zbylou vodu využít?

  • Je to dobrý základ pro přípravu vývaru nebo vaření polévky.
  • Užitečné pro zahušťování omáček.
  • Můžete v něm vařit zeleninu.
  • Bude dobře fungovat v procesu přípravy pizzy, chleba nebo focaccie.
  • Je to skvělý oplach na vlasy. Vyživuje suché a matné prameny.
  • Je vhodný pro namáčení nohou, protože změkčuje epidermis.
  • Nohy trpící otoky a otoky se mohou ve vodě z těstovin nasáknout. Pro zpříjemnění do ní přidejte pár kapek oblíbeného esenciálního oleje.
  • Škrob je vynikající všelék na mastnou pleť obličeje. Obličej stačí každý den otřít vatovým tamponem namočeným ve vodě z těstovin. Rychle si všimnete rozdílu.

Už víte, k čemu bude voda po uvaření těstovin ideální.