PŘÍPRAVA

Zakroužkujte citrony, vrstvěte je s květinami do většího hrnce a zalijte je vodou. Nechte Jednu noc odpočívat na chladném místě . Následujícího dne stiskněte… a filtrujte. Oloupaná jablka se nastrouhají do želé, džem se smíchá s cukrem a přidá se také ke šťávě.

Přiveďte k varu a vařte dalších 5 minut od zdroje, případně pyré tyčovým mixérem, naplňte do sklenic a položte na 5 minut . Pokud se směr komory ochladil! Dal jsem do toho méně cukru, jen 60 dkg. Odpočívají v suché duně. Sledoval jsem, jak se strouhaná jablka rychle dostanou do džusu, aby nezhnědla.

„Dozvěděl jsem se od své matky, že když si myslím, že je hotová, vezmu ji na porcelánový talíř a počkám, až vychladne.“ Takže abych viděl, jak to bude vypadat, a ochutnám, že je pro mě dost sladký. Také mi to připadalo tenké v hrnci, ale po ochlazení to bylo perfektní! Ve skupině jsem se od vás učil! Božská vůně a chuť! Vyzkoušejte.

Zdroj:egyszerugyorsreceptek.com