Čínský homeopatický lék

Elixír mládí byl díky česnekovým slupkám známý v Číně už před 5000 lety, dokazují to i nalezené starověké hliněné tabule. Recept: 4 hrsti slupek zalijte 1 litrem horké vody (ne vařící!) A nechte přes noc odstát. Pijte 4 sklenice denně podle následujícího schématu: muži od 10. do 20. dne v každém měsíci a ženy od 20. do 30. dne. Přestávka mezi pitím: 1-2 měsíce.

Prášek proti průjmům

Pomleté ​​slupky dokáží rychlým způsobem odstranit poruchy trávicího systému. Zastavte silný průjem: 1 lžičku prášku zapijte libovolným množstvím vody. Dávejte si však pozor, protože dlouholetá konzumace slupek může vést k zácpě.

Kontraindikace

Česnekové slupky by neměly konzumovat těhotné a kojící ženy a také děti do věku 12 let. Pozor by si měli dát i lidé trpící cukrovkou, nízkým tlakem a chronickým onemocněním zažívacího ústrojí.

Věříme, že další dávka česnekových slupek už neskončí v koši, ale uskladníte si je na poličce v kuchyni. Tento skvělý produkt z přírody by neměl zůstat bez povšimnutí ani vaší rodiny, proto s nimi sdílejte tyto důležité informace!