Benefity spojené s konzumací růžové himalájské soli

  • zdravější cévy
  • zlepšené dýchání a zdravější plíce
  • stabilní pH buněk
  • boj proti stárnutí
  • zlepšený spánek
  • zlepšený sexuální apetit
  • boj se svalovými křečemi
  • zlepšená hydratace
  • posílení kostí
  • lepší krevní tlak
  • podporuje krevní oběh
  • vylučuje těžké kovy

Jiné druhy solí

K prokázání toho, že růžová himalájská sůl je opravdu skvělá, je nutné ji porovnat s jinými druhy soli.

Mořská sůl je druhou nejlepší možností. Stále více je však průmyslově zpracovávána. A navíc moře bojují s vysokým znečištěním. A proto je růžová sůl kvůli zachovalému původnímu stavu pro tělo ideální.

Stolová sůl by měla být poslední možností po níž sáhnete. Tento druh soli je ochuzen o své minerální složení a zůstal v ní pouze sodík a chlorid. Bílí se a čistí chemickými látkami, následně se „peče“ při vysoké teplotě. A jód, který se do ní přidává je často umělý a tělo ho dokáže jen velmi těžko zpracovat.