4. Rychlé chlazení jídla

Vynikající nástroj pro rychlou přípravu jídla v horkém počasí.  Fólii lze použít k zmrazení jakéhokoli jídla. Chcete-li to provést, musíte všechny hotové nebo syrové potraviny pevně zabalit do fólie.

5. Čištění od rzi

Jednoduchý lék na odolnou špínu.  Hliníková fólie je skvělá pro zbavení se rzi. Aby to dobře fungovalo, je třeba srolovat kousek fólie, navlhčit ji v destilovaném octě a  otřít výsledný plak nebo rez. Všechny nepotřebné útvary se vymažou mrknutím oka, v případě potřeby je můžete opakovat.

6. Terapeutický účinek

Malé popáleniny lze ošetřit fólií Chcete-li poskytnout první pomoc, musíte k popálení připevnit lesklou stranu malého kousku hliníkové fólie. V tuto chvíli je lepší nehýbat postiženou oblastí; musíte fólii držet 15-20 minut. Bolest obvykle zmizí v době, kdy musí být fólie odstraněna .

7. Pěší turistika

Skryté možnosti fólie, o kterých ne každý ví

Vynikající nástroj pro příjemné jídlo v extrémních podmínkách. Túra je vždy vzrušující a nepředvídatelná cesta. Aby se v tuto dobu mohli plně najíst, cestující si často berou s sebou různé konzervy. Ale teplé nebo teplé jídlo je vždy mnohem příjemnější k jídlu. Můžete snadno vařit jídlo na ohni tím, že jednoduše zabalíte konzervované potraviny do alobalu  a hodíte je přímo do ohně.

8. Přirozené světlo pro rostliny

Skryté možnosti fólie, o kterých ne každý ví

Skvělá pomoc pro rostliny. net Aby rostliny dostaly více slunečního světla a lépe rostly, vyplatí se uchýlit se k použití fólie. Za tímto účelem musí být sazenice umístěny do vhodné krabice pokryté hliníkovou fólií, která rostlinám poskytne dvojnásobnou  dávku světla.

9. Čerstvé banány

Skryté možnosti fólie, o kterých ne každý ví

Banány mohou být čerstvé čerstvé mnohem déle než obvykle.  Pokud nechcete, aby vaše banány za den nebo dva zhnědly, můžete je udržovat čerstvé mnohem déle s fólií. Malý kousek hliníkové fólie by měl být zabalen kolem horní části slupky, kde se banány spojí a vytvoří svazek.

10. Koláč bez kůrky

Pokud potřebujete udělat lahodný dort, bez fólie se neobejdete. Z hliníkové fólie můžete vytvořit dort nebo formu na dort. Vařit se bude nejen pohodlněji, ale můžete si také uchovat příjemnou měkkost při pečení. Okraje se nikde nehoří a bude mnohem snazší dostat koláč nebo vdolky z formy .

Zdroj:novate.ru