Jednoznačný důkaz, že mikrovlnné frekvenční záření ovlivňuje lidské srdce
Po celá léta falešný výzkum a fanatici do mikrovlnných trub tvrdili, že mikrovlnné trouby nevyvolávají žádné bezprostřední biologické účinky, protože úroveň běžné domácnosti je hluboko pod federálními směrnicemi. Většina těchto studií byla provedena před novým tisíciletím, ale nyní k nám záření z prostředí přichází z více zdrojů, včetně elektromagnetických zařízení, notebooků, WiFi a mobilních telefonů.

Dr. Havas zdokumentoval svou recenzovanou studii a uvedl následující:

„Toto je první studie, která dokumentuje okamžité a dramatické změny jak srdeční frekvence, tak variability srdeční frekvence způsobené schváleným zařízením, které generuje mikrovlny na úrovních hluboko pod (0,3 procenta) federálních směrnic jak v Kanadě, tak ve Spojených státech.“

Mikrovlnná nemoc neboli „mikrovlnný efekt“ se datuje do 2. světové války
Mikrovlnné trouby jsou formou elektromagnetického záření , které se datuje od radaru používaného během druhé světové války. Mikrovlnné trouby vyzařují záření o vysoké a nízké energii a mají vlnovou délku kolem 5 palců. Tyto vlny jsou generovány magnetronem (odvozeným z magnetu a elektronu), stejnou funkcí, která umožňovala letecké radary používané během druhé světové války; proto se mikrovlnné trouby nejprve nazývaly radarové dosahy. „Nukery“ emitují na 2 450 megahertzů(MHz), což odpovídá 2,4 gigaHertz (GHz), což způsobuje dielektrické zahřívání, což znamená, že molekuly vody v potravinách prudce vibrují při extrémně vysokých frekvencích (milionkrát za sekundu), vytvářejí molekulární tření, ničí živiny a ovlivňují srdeční frekvenci a variabilitu jakékoli osoby, která stojí v blízkosti trouby. To je důvod, proč je extrémně nebezpečné vařit maso, protože je ovlivněna i krev, stejně jako molekuly ve vodě v potravinách. Struktury těchto molekul jsou roztrhány a násilně deformovány. Někteří lidé tomu říkají „elektrický bič“.

Ve skutečnosti se mikrovlny používají v oblasti změny genů k oslabení buněčných membrán a k rozbití buněk. Tyto poškozené buňky u lidí se stávají cílem virů, také známým jako „mikrovlnný efekt“ nebo „mikrovlnná nemoc“. Lidské tkáně mohou zažít stejné prudké deformace jako vaše jídlo, které je nukleární.

Používáte mikrovlnnou troubu často a také se vám stává, že pociťujete nevysvětlitelné bolesti hlavy, nervozitu, úzkost, závratě, vertigo, zhoršené poznávací schopnosti, deprese, nevolnost po jídle, problémy se zrakem, bolesti zubů a čelistí nebo extrémní a neustálou žízeň? Toto jsou „genotoxické“ účinky poškození vašich tkání a narušení normální činnosti srdce a mozku.

Nacisté vynalezli první mikrovlnné zařízení na vaření
Nacisté vytvořili zařízení, které poskytovalo mobilní potravinovou podporu svým vojákům, když napadli Sovětský svaz. Všechno to bylo experimentální. Poté Rusové a USA po válce zkoumali „bezpečnost“ těchto zařízení. Rusové později trouby zakázali, když zjistili, jak jsou nebezpečné, ale ne USA! FDA schvaluje téměř vše, z čeho jsou Američané nemocní, protože Big Pharma nás „zachraňuje“ pomocí drahých léků, operací srdce, kardiostimulátorů a chemoterapie. Jdi zjistit.

Vysoce citovaná švýcarská klinická studie Hanse Hertela odhaluje destruktivní účinky mikrovlnných trub na lidskou krev
Jedním z prvních potravinářských vědců, kteří studovali účinky mikrovln na krev a fyziologii lidských bytostí, byl Dr. Hans Ulrich Hertel , který spolu se svými biochemickými expertními partnery dospěl k závěru, že mikrovlny mají negativní účinky na zdraví, včetně zvýšení hladiny cholesterolu, snížení počet červených krvinek, snížené hladiny hemoglobinu (indikující možnou anémii) a snížený počet leukocytů (bílých krvinek).

Sečteno a podtrženo? Je toho mnohem víc, čeho se můžete obávat, než jen ztráty výživy při „nucení“ jídla. Můžete si také „vybít“ krev, poškodit si mozek a narušit srdeční frekvenci. Snadné řešení? Použijte toustovač a počkejte dalších pár minut, než se vaše jídlo ohřeje. Stojí to za vaše zdraví a zdravý rozum.

Zdroj:healingthebody.ca